Jdi na obsah Jdi na menu
 


Otazky a odpovedi ohledne Xbox 360

Plna verze hry Battlefield 4 ke stazeni z Xbox live marketplace stale neni v sekci Game on demand-hry na vyzadani!!!!!!!

Dvakrat mer,jednou rez!!!!!!

Da se jako do her davat čestiny?

Samozrejme,ze nejde vkladat cestinu,protoze hra je jiz uzavrena,jinak by nefungovala.od vyrobce je vetsinou anglictina dana na originalnim disku.Da se ale stahnout komentar anglicky pro Fifu 2009a dalsi dily.Snad az se Microsoft uraci v Ceske Republice podporovat oficialne Xbox live,tak snad pak by melo jit stahnout cestiny pro hry jako stahovatelny obsah.Pokud Microfot povoli uzivatelum,kteri by chteli prelozit nejakou hru a pokud k tomu svoli vydavatel dane hry.Driv ale ne.tot muj nazor.


půjde Xbox 360 připojit k PC monitoru (je to placatý a vzadu to má vstupy/konektor DVI a D-sub??

 

Ano,ale je treba prikoupit VGA kabel,POKUD nevlastnime novejsi verzi Xboxu 360 s HDMI vystupem

HDMI vystup maji verze:ARCADE,ELITE,PREMIUM S 60GB hardiskem

pokud ale vlastnime jeden z vyse uvedenych novejsich verzi a mame jiz HDMI kabel zakoupen,ale nemame monitor s HDMI vystupem,ale pouze s VGA(taky oznacovan jako D-SUB)a DVI,staci  zakoupit redukci HDMI na DVI,ktera umozni pripojit HDMI kabel k monitoru pres DVI.

Cena teto redukce se pohybuje kolem 500 v ceske republice,na ebay.com se da ale sehnat mnohem levneji.je treba mit zalozen ucet PAYPAL a vlastnit platebni kartu,umoznujici platby po internetu.Dale doporucuji vyhledat si prodejce,ktery ma 100%feedback( komentaru),to mate jistotu,ze prodejce posle predmet.nejlevnejsi maji prodejci z Honkongu nebo Ciny,kteri nabizeji zasilani celosvetove a postovne maji vetsinou zdarma.doruceni je do 10dnu.velmi rychle.neni nutne balicek pojistovat za priplatek.

 

Jak poznat jednotlive MS body pro ktery ucet jsou urceny?

 

1600 MS bodu

4200 MS bodu

  US ucet ma:

1600 MS bodu

4000 MS bodu

Australsky ucet ma(.:

(ten mam ja,ale pouzivam pro stahovani placeneho obsahu US ucet)

tyto body jsou urceny pro Australii a Novy Zeland.

 

1500 MS bodu

3000 MS bodu

 

Jak mam zjistit,jakou adresu mam uvest pri registraci uctu na xbox live,hlavne to po me chce nejaky post code,co je to?

Post code je smerovaci cislo

Realna adresa pro US ucty:

Jmeno a prijmeni muzeme uvest podle libosti.

 1461 San Mateo Ave, # cislo popisne jakekoliv cislo
South San Francisco, CA 94080-toto je posto code,neboli smerovaci cislo
United States

 

 stat:county/provincia:California.

 

Na krabici od Xboxu 360 je napsano verze PAL, to neumi obe verza jak NTSC tak PAL?dekuji
Jdou NTSC verze her pro xbox 360 na PAL verzi xbox 360?


NTSC verze her Xbox 360 umi,ale pouze nektere tituly,ktere nejsou vydavatelem regionalne blokovany.
POZOR:VSECHNY HRY PRO PRVNI XBOX V NTSC VERZI NEJDOU NA PAL VERZI XBOX 360 PREHRAVAT.
rozlisujeme nekolik verzi NTSC her.

    NTSC AMERICA,NTSC 
KOREA ,NTSC ASIA a NTSC JAPAN ,ktere jsou tez vetsinou blokovane,ale obsahuji krome japonstiny i anglictinu jako primarni jazyk

vetsina NTSC ASIA verze jsou regionalne free(nemaji zamceny region,jdou tim padem prehravat na vsech verzich Xboxu a ne pouze na jedne speciaficke.)

Vyjimky tvori napriklad ASIA verze Fallout 3 a Oblivion,tyto hry maji stejneho vyvojare firmu Betsetda publisher
Nektere hry v minulosti byly blokovane,ted ale jiz nejsou

Napriklad:Army of two-NTSC america verze je regionalne blokovana,ale dalsi pokracovani teto hry:Army Of Two 40Th Days je jiz region free.
  Dale 99% JAPAN verzi jsou prehravatelne pouze na JAPAN vezi Xboxu 360,navic Japan verze obsahuji pouze Japonstinu,jak zvukovy doprovod,ale i menu a obsah hry,jako inventar je v Japosntine,jak ja rikam s klikyhakama.

 

Jestli hra pobezi nebo ne,lze velmi lehce overit na teto strance:www.play-asia.com vyhledanim v sekci Xbox 360games titul,ktery chceme vedet.mnohem vice se vyplati zakoupit NTSC verzi hry,nez za ni dat 1200 i vice,coz je obvykla cena vetsiny i mnohem starsich her.

 

 

 

 

ZDE UVEDU NEKOLIK PRIKLADU:

NTSC ASIA VERZE:

 

 

TATO HRA JE REGIONALNE VOLNA-region free VOLNA,PREHRAVATELNA NA VSECH VERZI KONSOLE XBOX 360

 

 

 priklad regionalne blokovane hry,muj prvni kix-nakup

na ebay.com

Z nize uvedeho lze vyvodit,ze vsechny budouci hry od serie Medal Of Honor budou vzdy DIKTATORSKY BLOKOVANY 

 

 

Jdou spustit na xbox360 hry pro prvni xbox?

Nyni jiz hry pro prvni Xbox spustit nejdou po posledni aktualizaci dashboardu,aspon co sem testoval.Mam hry pro prvni Xbox:Forza motosport,Rally chalenge.ale ted jiz nejdou.

 

 

Jak hrat urcitou hru a pritom si povidat s jinymi lidmi,co hrajou neco jineho?

Odpoved:Je potreba mit Gold membership(Zlate Clenstvi)a tim padem se da pripojit do Xbox Live Party,jedine tak se da mluvit s jinymi hraci,co hraji jinou hru nez hrac samotny.U stribrneho clena,nyni Free member do party napojit nejde,POKUD ALE AKCE pro otestovani Zlateho clensvi,vetsinou byva o vkendu,naposled bylo na Dikuvzdani(v dobe kdyz se slavilo Dikuvzdani v USA)

Jak splhat s Larou Croft RYCHLEJI ve hre Tomb Raider Underworld,nebo ve vsech Tomb Raider hrach?

Odpoved:Staci usilovne mackat tlacitko Y a Lara bude splhat a ruckovat rychleji.

 

Kdyz si koupim wi-fi router tak si nemusim kupovat kartu xbox live?

Samozrejme se musi koupit karta na live,wifi router neovlivnuje to,ze se musi koupit xbox live clenstvi.ale na kazde nove konsoli je mozno vytvorit 3 profily pro hrani online na mesic zdarma.

Pokud vytvorime 3 profily najednou a pripojime je okamzite na xbox live,tak samosebou bezi u vsech najednou mesic.

takze je dobre pripojit nejdrive jeden profil a nasledne dalsi.To samosebou nema cenu,protoze je potreba hrat vsechny hry od zacatku.

Ale problem je v tom,ze kazdy profil dostava Archivment,zasluhy za splneni daneho ukolu ve hre pro dany profil zvlast.a pozice z her jsou specificky pro dany profil.

 Jdou na Xboxu 360 spustit hry na PC?

Nejdou,protoze PC hry maji jinou specifickou strukturu grafiky a hardwerovou narocnost.Mechanika Xboxu 360 umi pouze cist hry z Xbox1 (nektere)a xbox 360,pouze original.Je to jako chtit,aby Trabant jel rychlosti,co dosahuje Ferrari.

Hry z PS2 taky nejdou spustit na PS1 atd.je to proste NESMYSL.

Jinymi slovy,Xbox proste nepozna PC hru,jeji spoustec a naopak.

Je mozne hrat online multiplayer,kdyz mam stribrne clenstvi?

Normalne ne,ale dnes se mi prihodila zajimava vec,po dohrani multiplayeru ve hre Modern Warfare 2 sem se odhlasil a prihlasil na synovcuv profil a byl sem v menu multiplayeru.normalne me to pustilo dal a mohl sem jak zalozit party,tak i hrat online vlastne zdarma.

Jsou hry,ktere sou prelozeny do cestiny v cestine i v NTSC verzi?

 

Ano,ale pouze hry,ktere maji na krabici napsano Microsoft Game Studio,jsou to hry:Crackdown 1+2

Musi byt pro USB Flash disk je potreba mit pripojeni na Xbox live?

Ano,pro stazeni aktualizace pro nakonfigurovani USb flash disku.

Je mozne migrovat z migrovaneho uctu(pokud uzivatel migroval ze sveho puvodniho us nebo uk uctu na cz) a pak toho litoval?

Ano nyni to jiz jde,drive ne,nyni uz jde migrovat na jakykoliv region.vzdy jednou za 3mesice.download history-historie stahovani by se mela zachovat.Z me zkusenosti prechodu z australskeho na UK ucet se vse zachovalo.postup,jak migrovat ze stavajiciho uctu na jiny je zde:www.wastingdouglasstranky.info/migracepodruhe.html

Tento vyse uvedeny odkaz neboli navod neplati,tato moznost uz nelze.Dekuju mockrat Microsofte.

K posledni otazce ohledne "nestahovani hry Battlefield 4"v sekci Game on demand-hry na prani-koupe plne verze hry v elektronicke podobe.Tato hra,jak jsem v diskuzi uvedl,jeste nebyla pridana.pro vysvetleni uvadim vysvetleni ikon v prehledu v marketplace

V prvni rade,vzdy je potreba se poradne podivat na VELIKOST SOUBORU-HRY,KTERY CHCEME ZAKOUPIT-STAHNOUT.Jestlize soubor ma velikost 108kb a ne nejakych 8-9Gb,tak to ASI nebude plna hra,ale neco zcela jineho.Ikdyz je popis v anglictine na vsech i ceskem uctu xbox live,je logicke,ze to nebude plna hra.penize vam tezko Microsoft vrati zpet.takze priste"2xmer,jednou rez"

 

ikonypromarketplace.jpeg

 



 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Re: Re: Jsou Přetahnout z Xbox 360 Hry na Dalši xbox 360?

Daniel,18. 8. 2013 19:25

Hra spustit pujde pokud zkopírujete skoro celou pamět XBOXU na kterém je ta hra.Hra pujde ale je nutné zkopírovat jak samotnou hru tak sní i profil hráče uložené pozice atd prostě vše co se tíče hry a hráče jinak je jasné že to nepujde.Ano každy xbox si pamatuje že byl naistalován na jeho pevní disc ale stačí když to stahnete rovnou na Hard disc pak se to instaluje na nej a spustit to pujde

Re: Re: Re: Re: Jsou Přetahnout z Xbox 360 Hry na Dalši xbox 360?

WastingDouglas,18. 8. 2013 19:52

Nevim, proc tvrdite, ze to jde, kdyz jsem to zkoušel a nejde to. To je jako kdyz si stshnete z internetu xboxovou hru, hodite na flesku a budete doufat, ze půjde spustit, ale ona nepůjde.Dam priklad:
Mam stazenou hru Crackdown, ktera byla nedavno zdarma pro zlate cleny nebo jakoukoliv jinou, kterou jsem zakoupil za ms pointy.muj znamy, co nema internet ji bude chtit. Ja vemu svuj profil, přihlásim se na JEHO KONSOLI, HRU STAHNU, ale jakmile se odhlasim se svym profilem, hra spustit nepujde, bude tam fyzicky na hardisku, ale licence k ni ma pouze muj profil. Ne ten druhy. Xbox to pozna. Myslite si, ze Microsoft jsou blbci, aby tohle nezabezpecili proti takovemu zneuziti?nebo pokud nebude pripijeni na xbox live, pojud profil nebude přihlášen na xbox live, hea nebo pridavek nepujde, protože nebude možné ověřit, že prave daný profil má zakoupenou danou hru.

jak spuistit internet v ix boxu?

Markéta,22. 12. 2011 15:01

Dobrý den, zapojili jsme wi fi router k ix boxu 360, ale internet nam spustit nejde, v čem je chyba?Jak spustit ix box live?

Re: jak spuistit internet v ix boxu?

Daniel,17. 8. 2013 18:44

Jde to ale musíte do Xbox stáhnou prohlížeč EXPLOLER pak to pujde ale musíte mít aktivovaní ůčet XBOX LIVE GOLD jinak to nejde
já jsem si ten učet zakoupil stojí to asik 300-400 KČ na měsic

Re: Re: jak spuistit internet v ix boxu?

WastingDouglas,17. 8. 2013 22:08

Internet Explorer je pro xbox dosti orezany,stoji za prd pro PC,natoz pro Xbox,takze je zbytecne brouzdat po internetu pres IE na xboxu,pokud mate smartphone s androidem,jde to i na nem,ja brozdam po internetu na phonu bezne.vetsinu veci vyrizuji pres smartphone.

Re: Re: Re: jak spuistit internet v ix boxu?

Daniel,18. 8. 2013 19:16

Na PC je špatně propracován ale lidi z Microsoftu si dali tu práci vypilovat rychlost a snadné ovládání tudíž na XBOX jede uplně normálně rychleji než na PC

Re: Re: Re: Re: jak spuistit internet v ix boxu?

WastingDouglas,18. 8. 2013 19:41

Nikdo prece netvrdi, ze je na xboxu pomalý, ale je to proste sracka a zadnej prohlížeč na xboxu neumi zakladni veci jako uložit obrazek pravým tlačítkem myši neumi atd. Neumi vice panelu jako jine prohlížeče. Používal jsem IE spoustu let a mam s nim velice spatne zkušenosti. Ale svůj k svemu.na pc pouzivam operu a na phonu operu mobile clasick.

Re: jak spuistit internet v ix boxu?

WastingDouglas,17. 8. 2013 22:29

Pro pripojeni na xboxlive,ne na internet v xboxu,je potreba router nakonfigurovat pro otevreni prekladu sitove adresy-Network adress translation,cili zjednodusene receno,aby se jeden xbox mohl spojit s jinymi,musi byt nastaven port 88 u kabeloveho a nebo 3074 u wifi spojeni v pripade Xbox 360 slim,povolit universal plug and play vzdy,pokud neni,xbox bude vyhazovat stale chybu spojeni.prohlizec IE je jina vec a je potreba mit zlate clenstvi,ale pro prohlizeni internetu za to nestoji,spise ziskate hry zdarma,coz probiha vzdy 1 a 16 v mesici pro zlate cleny,nyni je ke stazeni pro zlate cleny Dead rising 2 a Dead rising case zero,plati do 31.8.od 1.9.bude zase jina hra.drive slo stahnout:Crackdown s ceskymi titulky a dabingem,Asssasin creed 2,Fable 2,opet s cz tituky.

Problem s AC BH

david,27. 6. 2011 17:30

cs, hele, mam origo ac brotherhood a v poho mi ten 3/4 rok šlo, ale ted kdyz to spustim, a dam singlplayer(multak normal jede) tak s to začne načitat a pak to piše: Game error
Unreadable disc

a pak:vyčistěte disc a resetnete konzolu
Nepomaha :(
u zadne jine hry se mi to nedeje
pls, help, nwm co s tim

Re: Problem s AC BH

WastingDouglas,17. 8. 2013 22:31

Neni nahodou konsole flesnuta?jestli jo,mas odpoved proc hra nejde spustit.koukej kupovat originaly a nebudes mit problem!!!!!

Re: Problem s AC BH

WastingDouglas,27. 6. 2011 17:41

a mas hru ulozenou na hardisku?zkontroluj disk,jestli neni nekde skrabnuty.Pokud neni hra ulozena na hardisku,tak se dosti morduje,jak mechanika,tak i hra samotna.existuje sada na cisteni obrazovek s hadrikem,tim hadrikem je dobre disk obcas vycistit od stredu k sobe.pak jeste muzes zkusit moji oblibenou radu,vycistit systemovbou pamet hardisku.vetsina problemu se tim jiz vyresila....

Re: Re: Problem s AC BH

david,27. 6. 2011 17:54

nwm,jak to myslis s vymazanim systemové paměti jinak disc jsem už několikrát čistil a žádná změna :(

Re: Re: Re: Problem s AC BH

WastingDouglas,27. 6. 2011 18:15

No,na hardisku se ukladaji data pri pouzivani her,je to neco jako defragmentace disku.vycistenim systemove pameti-cache se uvolni nepotrebna nahromadena data,ktera se nahromadila poustenim her.

Re: Re: Re: Problem s AC BH

WastingDouglas,28. 6. 2011 19:11

Postup,jak vycistit systemovou pamet hardisku je zde:http://www.wastingdouglasstranky.info/vycisteni-disku.html

pomoc

gamebler,4. 2. 2013 11:32

Dokazem cez kabel ethernet spojit 360 a 360 slim prosim poradte

Re: pomoc

WastingDouglas,17. 8. 2013 22:22

Koukam,ze jsem nezaznamenal tento dotaz.Nevim,z jakeho duvodu chcete propojovat fat a slim ethernet kabelem a co s tim budete delat????nema to zadny vyznam,pouze hrat stejnou hru-je potreba mit 2x tu samou ORIGINALNI hru,co umi system link,coz umi velmi malo her.A pokud si myslite,ze muzete z jednoho xboxu kopirovat obsah propojenim ethernetoveho kabelu jeden xbox s druhym,tak se velice pletete.

Jak nastavit PAL

Jitka,29. 12. 2012 12:45

Dobrý den, nevíte jak změnit nastavení PAL 50 na PAL 60. Koupili jsme si X-box se hrou, kterou nelze spustit. Naskakuje hláška, že máme změnit PAL 50 na PAL 60.

Re: Jak nastavit PAL

admin ,29. 12. 2012 14:40

PAL 60Hz nastavíte v systém setting, Console setting, HDTV setting, pokud je připojen xbox přes HDMI kabel a TV je full hd musí se nastavit 1080i,to je nastavení pro 60Hz a toto nastavení neměnte, protoze 99%her vyžaduje 60Hz.drive to šlo změnit tak, ze hra detekoval, že je na xboxu nastaven režim 50Hz,takze to napsalo hlasku a hned to skočili do nastaveni, nyní po pár systémových aktualizacích se pár věcí změnilo. Nyní má xbox možnost stáhnout internetový prohlížeč Internet Explorer 9,pro který je nutne stáhnout systémovou aktualizaci z xbox live a musí byť zlatého členství. Jinak nepůjde spustit. Nyní je dashboard opet zmenebyve stylu Windows 8.

Re: Jak nastavit PAL

gamebler,4. 2. 2013 11:37

Nieje to take tazke ako saa zda id urcite o kinect hru.
V menu pojtes na stranu settings potom system dalej display a na koniec PAL settings tam maz moznost pal 50 a pal 60

pomoc

Petr,16. 2. 2012 19:40

Ahoj vi nekdo jestli se da xbox live hrad pres mobilni internet kdyz tam strcim mobilni modem tak to nic neudela poradte prosim diky za odpoved