Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak vytvorit profil na konsoli xbox 360 /offline/

Toto je navod,jak vytvorit profil pri prvnim zapnuti konsole xbox 360 a nastaveni vseho,co je potreba krok po kroku.

 

 

/>

 

Náhledy fotografií ze složky Vytvoreni offline profilu na Xbox 360

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

loucim

jan,30. 3. 2022 17:50

nejde mi to

Re: loucim

WastingDouglas,31. 3. 2022 8:57

Konkrétně. co přesně nejde, co to píše a nepíše?

Can you help me translate

rardmeero,2. 12. 2019 14:33

i am from Italy hello. Can you help me translate? /rardor

Re: Can you help me translate

WastingDouglas,2. 12. 2019 20:11

Hi what you need translate? Finaly someone normal, in last half years no one coment is from normal people, always was spamers. Welcome to my website. This web is about problems xbox 360 console and setting NAT network adress translation. For set OPEN NAT.

nechápu

filip slma,4. 11. 2014 18:41

nejde mi udelat na xboxu 360
ucet ani jeden

Re: nechápu

admin,5. 11. 2014 2:19

Tyto fotky jsou porizeny ze stare verze dashoardu,ale postup je stejny,neni mi jasne,co vam na tom nejde vytvorit.Pokud ovsem se nejedna o starou verzi xboxu 360 ten vetsi FAT a neni treba pripojen hardisk.Hazi to nejakou chybu?nejakou hlasku?

Re: nechápu

WastingDouglas,30. 10. 2016 17:45

Mohl se změnit design dashboardu, ale postup se jistě nezměnil.Nevim,co je na vytvoření offline profilu tak slozityho.Pokud je to profil uz připojený na xbox live, tak pak je potřeba zadat email a heslo, zadané při registraci.
rozdíl offline bez připojení a online s připojením na xbox live

HORVATIL

NIKOLAS,1. 1. 2013 0:23

HORVATIL

NIKOLAS,1. 1. 2013 0:23


Počet offline profilov

izmask,14. 12. 2010 17:17

Je počet offline profilov obmedzený ? Musí mať pre live silver, prípadne gold každý profil svoj live účet ? Keby bol len jeden live účet, používaný napr. na updaty do hier. Platí update pre všetky profily ?

Vďaka za prípadné info

Re: Počet offline profilov

WastingDouglas,14. 12. 2010 19:28

Pocet offline profilu omezen neni,ale je omezen,co se tyce velikosti celkoveho souboru,pokud se nepletu,je to maximalne 30Mb na jedno zarizeni na ukladani!(USB flash disk,pametova karta,hardisk.)velikost jednoho daneho profilu zavisi na postu vysokeho skore,ktery pro dany profil nasbirate,cim vetsi skor,tim je velikost daneho profilu vetsi.
pro live nemusite mit vzdy gold,pokud se pripojite na xbox live poprve,mate automaticky na mesic gold zdarma,to same plati pro dalsi dva nove profily pripojene na xbox live budou tez zdarma,ale je lepsi pripojovat se vzdy 1 v mesici.ano,staci jeden ucet,pro update her,ted po novej update dashboardu se update na kazdou hru uklada primo na hardisk do slozky dane hry,doporucuji zalozit US ucet,cesky je velice debilni a omezeny.na US se daji shlednout ukazky na nove filmy,ktere ovsem jednou stahovat,proc taky,kdyz souv naglictine a navic je to jako vypujcka z DVD pujcovny,po prvim spusteni filmu se pocita doba do 24hodin,po uplynuti teto doby se film automaticky deaktivuje a jiz nejde spustit.dela to kouzelna ochrana Microsfotu DMR.Update pro vsechyn profily by platit mel..nejsem si jisty.Dam priklad:muj profil ma skore:20800 a nejaky drobny,takze velikost meho jednoho profilu je kolem 15MB.kdyz budu obnovovat muj gamertag ze servru xbox live,kde je kazdy profil ulozen,bude obnovovani trvat dele,ale pokud budu obnovovat profil,ktery ma skore treba jedno 1000G,tak se obnovi za par minut.doufam,ze sem odpovedel dostatecne srozumitelene.po uplynut mesice na xboxlive(plati pro novou konsoli)se ucet automaticky prevede na stribrne clenstvi,dnes free member a je nutne zadat kod na 1,3 nebo 12 mesicu.Kody na xboxlive clenstvi funguji celosvetove,pokud nekdo bude tvrdit,ze nejaky kod na xbox live clenstvi jde pouze na urcity ucet,tak je to nesmysl.Pouze a jedine MS pointy sou blokvane regionem,takze:pokud mam US ucet,nemohu pouzit kod na:EU/UK-tez cesky ucet,coz spada stale pod EU nebo UK,Australsky,ten mam ja.ta nepotri pod EU.Ja nakupuji kody na US ucet,aplikuji a stahnu obsah,ktery chci,nasledne prepnu na tento Australsky a obsah hned funguje.toto neplati pro:Premium temata,veci na avatara a picture packy.

Re: Re: Počet offline profilov

izmask,14. 12. 2010 22:10

Vďaka za info. Ešte by som sa opýtal k tej veľkosti 30MB na zariadenie. Je to myslené, že môže byť jeden profil na hdd, druhý usb flash a pre každý je 30MB, teda 2x30MB ? Viem len o limite 16GB na flash, externý disk, ale tých 30MB počujem prvý krát. Dá sa o tom niekde dočítať ? Nič som nevygooglil :(

Re: Re: Re: Počet offline profilov

WastingDouglas,15. 12. 2010 3:41

Jde o to,ze kazdy hardisk,pametova karta pro xbox ma urcite odddily(partition)ktere pouziji urcity druh obsahu.jeden je na profil,na muziku,ta je skryta,dema,videa atd.ja mam celkem 9profilu s ruznymi velikostmi profilu,podle herniho skore,njevetsi mam prave muj s 20tisici G skore.takze muzete mit profily na hardisku,pametove karte,USB flash disku do velikosti 16Gb(USB flash disk)ja mam treba asi 5 nebo 6 profilu na hardisku,ale dalsi uz se tam nevelsy,tak sem je dal na USB flasku cislo 1 a dalsi na cislo 2.to ja sem zjistil tim,ze sem presouvalvsechny profily a ten posledni me tam nesel ulozit,takze z toho sem usoudil,ze to ma nejaky velikostni limit.juknu na to na mym hadru a prinesu foto.

Re: Re: Re: Re: Počet offline profilov

NemOmeN,21. 12. 2010 14:07

Ahoj!
Mám k profilům dodatečný dotaz. Mohu mít jeden profil registrovaný pro ČR a druhý např. pro USA?

To jde?
Díky!

Re: Re: Re: Re: Re: Počet offline profilov

WastingDouglas,22. 12. 2010 5:19

Samozrejme,pocet profilu pripojenych na xbox live neni omezen,pouze co se tyce velikosti celkoveho souboru,pokud jeden profil bude mit vysoke skore,gamerscore,profil bude mit tim vyssi velikost souboru(profilu)ja mam:australsky,US,Nemecky(UK)Honkongsky(jiny obsah)Japonsky,cesky a jeste jeden US s vice pointy.

Re: Re: Re: Re: Re: Počet offline profilov

WastingDouglas,22. 12. 2010 5:26

Poznamka:pocet profilu neni omezen,pokud bude jeden profil pro hrani po xbox live a bude se na nem zvysovat skore a ostatni budou pouze pro prohlizeni obsahu,vzhledem k rozmanitosti jednotlivych oblasti,ale rozhodne nedoporucuji zakladat cesky ucet jako primarni(nejpouzivanejsi)pro xbox live zlate clenstvi,mnohem vic se vyplati US ucet,protoze:
1.obsah je vzdy lepsi a mnohem drive a ma mnohem bohatsi obsah live,cesky ma polovinu veci nema:facebook,twiter,music&video marktplace-ukazky novyhc filmu+moznost stahnout za pakatel hudebni videoklipy.filmy samosebou nejdou stahnout,ale kdo by chtel film bez titulku,kdyz by mu nerozumel,ze.ja preferuji titulky,zadny dabing.
2.cena xbox live zlateho clenstvi je vzhledem k souceasnemu kurzu levnejsi a ms body se shaneji mnohem snadneji a levneji.na UK nemam moc overenych prodejcu,pouze jeden,ktery posila zbytecne zdlouhavym stylem.poiuze naskenovany kod ve formatu jpeg a clovek pak musi sahodlouze vypisovat pismenko po pismenku.
ostani prodejci na US ucet(MS bodyi clesntvi z USA posialaji kody klasicky jako text,oznacim,kopirovat a vlozit a kliknu na redeem a je to.)

Re: Počet offline profilov

Mr. Pexeso,26. 12. 2010 14:17

Když je počet profilů omezený místem, tak se chci zeptat, jak mám odstranit nepoužívané profily, abych měl místo pro svůj profil, který používám hojně:

Re: Re: Počet offline profilov

WastingDouglas,26. 12. 2010 16:24

jednoduse,najedete na system setting,memory a profiles a naledete na profil,ktery chcete smazat a pak date DELETE,zepta se to,jestli chcete smazat profil a ulozene pozice spjate s timto profilem,nebo pouze profil samotny.